Slide background

U bent slachtoffer van een verkeersongeval,
een ongeluk op het werk of ander schadevoorval?

Slide background

U wilt een eerlijk advies over de
verhaalbaarheid van uw (letsel)schadeclaim?

Slide background

U wilt uw letselschade verhalen op kosten van de wederpartij?

Slide background

U wilt persoonlijke begeleiding van een
gespecialiseerd letselschadeadvocaat?

Letselschade verhalen in Best?

Letselschadeadvocaat in Best nodig?

  • U bent het slachtoffer van een verkeersongeval, arbeidsongeval of ander schadevoorval?
  • U wilt schadevergoeding ontvangen en een eerlijk advies over de haalbaarheid van uw claim?
  • U wilt persoonlijke begeleiding van een gespecialiseerd letselschadeadvocaat uit de regio Best?
  • U wilt op kosten van de wederpartij uw letselschade verhalen?

Hegge Letselschade & Advocatuur helpt u graag uw leven weer op de rails te krijgen

Als letselschadeslachtoffer heeft u recht op deskundige hulp bij het verhalen van uw schade. De advocaatkosten dienen eveneens vergoed te worden door de aansprakelijke wederpartij.

Hegge Letselschade & Advocatuur beantwoordt graag uw vragen en begeleidt u met specialistische kennis en ruime ervaring gedurende het hele schaderegelingstraject. Als slachtoffer heeft u daarvoor immers meestal de vereiste kennis niet, terwijl de verzekeraar van de aansprakelijke partij de kennis en ervaring wel heeft. Daarom mag u op kosten van de schadeveroorzaker een in het letselschaderecht gespecialiseerde belangenbehartiger inschakelen. Het verhalen van uw materiële schade, letselschade en smartengeld op de aansprakelijke partij of een verzekeraar heeft immers vaak heel wat voeten in aarde.

Letselschadeadvocaat Wim Hegge begeleidt u persoonlijk gedurende het gehele buitengerechtelijke schaderegelingstraject. Samen met u worden de nodige stappen ondernomen, wordt het traject vormgegeven en worden uw problemen voorkomen dan wel opgelost. U wordt bij elke stap geadviseerd, maar u als slachtoffer beslist.

Als gespecialiseerd en ervaren letselschadeadvocaat geeft Wim Hegge u een eerlijk advies en duidelijkheid. Hij helpt u graag bij het -op kosten van de wederpartij- verhalen van uw schade of het verkrijgen van uw verzekeringsuitkering. Samen met een team van ondersteuners, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenkundigen wordt er voor gezorgd dat u als slachtoffer krijgt waar u recht op.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. Bel +31404002870.