Slide background

U bent slachtoffer van een verkeersongeval,
een ongeluk op het werk of ander schadevoorval?

Hulp bij letselschade

Hegge Letselschade & Advocatuur helpt met specialistische kennis en ruime ervaring gedurende het hele letselschadetraject. Dit op kosten van de schadeveroorzaker.

Als letselschadeslachtoffer mag u immers een in het letselschaderecht gespecialiseerde belangenbehartiger inschakelen. Het verhalen van uw materiële schade, letselschade en smartengeld heeft immers vaak heel wat voeten in aarde.

Als ervaren letselschadeadvocaat (LSA/ASP) geeft Wim Hegge u een eerlijk advies en duidelijkheid. Hij helpt u bij het verhalen van uw letselschade of het verkrijgen van uw verzekeringsuitkering. Samen met u en een team van ondersteuners, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenkundigen wordt er voor gezorgd dat u als slachtoffer krijgt waar u recht op heeft.

Wim Hegge begeleidt u persoonlijk gedurende het gehele buitengerechtelijke schaderegelingstraject. Samen met u worden de juiste stappen gezet, wordt het letselschadetraject vormgegeven en worden uw problemen voorkomen dan wel opgelost. U wordt bij elke stap geadviseerd, maar u als slachtoffer beslist.

Bel gerust voor meer informatie naar +31404002870 en vraag naar LSA-advocaat Wim Hegge.

  • Letselschade opgelopen? Samen lossen we het op.
  • Kosteloze intake en eerste advies.
  • +31 (0)40 400 28 70
    kantoor@advocaathegge.nl
  • Bel mij terug!