Slide background

U bent slachtoffer van een verkeersongeval,
een ongeluk op het werk of ander schadevoorval?

Begeleiding en hulp bij letselschade

Als letselschadeslachtoffer heeft u recht op deskundige hulp bij het verhalen van uw schade. Ook de advocaatkosten dienen vergoed te worden door de schadeveroorzaker.

Hegge Letselschade & Advocatuur beantwoordt graag uw vragen en begeleidt u met specialistische kennis en ruime ervaring gedurende het hele schaderegelingstraject. Als slachtoffer heeft u daarvoor meestal de vereiste kennis niet, terwijl de verzekeraar van de aansprakelijke partij de kennis en ervaring wel heeft. Daarom mag u op kosten van de schadeveroorzaker een in het letselschaderecht gespecialiseerde belangenbehartiger inschakelen. Het verhalen van uw materiële schade, letselschade en smartengeld heeft immers vaak heel wat voeten in aarde.

Als gespecialiseerd en ervaren letselschadeadvocaat geeft Wim Hegge u een eerlijk advies en duidelijkheid. Hij helpt u graag bij het -op kosten van de wederpartij- verhalen van uw letselschade of het verkrijgen van uw verzekeringsuitkering. Samen met een team van ondersteuners, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenkundigen wordt er voor gezorgd dat u als slachtoffer krijgt waar u recht op heeft.

LSA-advocaat Hegge begeleidt u persoonlijk gedurende het gehele buitengerechtelijke schaderegelingstraject. Samen met u worden de nodige stappen ondernomen, wordt het traject vormgegeven en worden uw problemen voorkomen dan wel opgelost. U wordt bij elke stap geadviseerd, maar u als slachtoffer beslist.

Bel gerust voor meer informatie naar +31404002870 en vraag naar LSA-advocaat Wim Hegge.

  • Letselschade opgelopen? Samen lossen we het op.
  • Kosteloze intake en eerste advies.
  • +31 (0)40 400 28 70
    kantoor@advocaathegge.nl
  • Bel mij terug!