Slide background

U wilt persoonlijke begeleiding van een
gespecialiseerd letselschadeadvocaat?

Kosten

Aansprakelijkheid staat vast

Als letselschadeslachtoffer kunt u zich op kosten van de aansprakelijke partij laten bijstaan door een letselschadeadvocaat. De advocaatkosten dienen immers eveneens te worden vergoed. Er is derhalve als het ware sprake van kosteloze rechtshulp.

Er is daarom geen reden voor u als letselschadeslachtoffer om 15% of zelfs meer af te staan in het kader van zogeheten No cure No pay-afspraken die niet advocaten/schaderegelaars vaak met u proberen te maken. U staat alsdan geheel onverplicht 15% of meer af van de u toekomende schade (waaronder uw schade wegens 'inkomstenderving', huishoudelijke hulpbehoefte, smartengeld, wettelijke rente, etc).

Bovendien kan een letselschadeadvocaat u bijstaan in een gerechtelijke procedure. De kosten van een deelgeschillenprocedure komen overigens eveneens voor rekening van de aansprakelijke partij. Reden te meer om voor een letselschadeadvocaat te kiezen.

Aansprakelijkheid is onzeker

Mocht de aansprakelijkheid onzeker zijn bestaat vaak de mogelijkheid om een beroep te doen op van overheidswege gefinancierde rechtshulp. De kosten die voor eigen risico en rekening zouden kunnen komen zijn alsdan zeer beperkt. Zie voor meer informatie www.rechtsbijstand.org.

Mocht u niet in aanmerking kunnen komen voor gefinancierde rechtshulp bestaat de mogelijkheid om een prijsafspraak op maat te maken.

Indien u wilt weten of uw letselschadezaak op kosten van de wederpartij behandeld kan worden door letselschadeadvocaat Wim Hegge neem dan contact op.

  • Letselschade opgelopen? Samen lossen we het op.
  • Kosteloze intake en eerste advies.
  • +31 (0)40 40 02 870
    wh@advocaathegge.nl
  • Bel mij terug!