Slide background

U wilt persoonlijke begeleiding van een
gespecialiseerd letselschadeadvocaat?

Advocaat Hegge

Uw advocaat

Wim Hegge heeft in 1994 zijn rechtenopleiding aan de Universiteit van Tilburg behaald.

Na zijn afstuderen is hij als (personen)schadebehandelaar werkzaam geweest bij een internationaal schaderegelingsbureau. In 1999 is hij beëdigd als advocaat. Hij werkte eerder op een middelgroot advocatenkantoor als hoofd van de sectie letselschade- en verzekeringsrecht. Thans is hij advocaat-eigenaar van Hegge Letselschade & Advocatuur BV.

Wim Hegge is verregaand gespecialiseerd in: het aansprakelijkheids-, schadevergoedings- en verzekeringsrecht alsmede incassozaken. In letselschade- en verzekeringsrechtzaken staat hij enkel slachtoffers en verzekerden bij. Dit zowel terzake het verhalen van schade alsook in voorkomend geval bij de arbeidsrechtelijke- en of (sociaal)verzekeringsrechtelijke kwesties. Voor ondernemers is hij een sparringpartner.

In 2005 rondde Wim Hegge succesvol de Grotius Opleiding Personenschade af. In 2011 volgde hij de praktijkleergang Ondernemingsrecht.

Lidmaatschappen/Specialisatieverenigingen

Wim Hegge is lid van:

 • de Nederlandse Orde van Advoaten (NOvA)
 • de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
 • de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP)
 • de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA)
 • de Vereniging van Incasso en Procesadvocaten (VIA)

De specialisatieverenigingen stellen strenge eisen aan het lidmaatschap, waaronder permanente opleidingsverplichtingen. Wim Hegge is bewust LSA advocaat.

De verenigingen LSA, ASP en VIA zijn door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialisatieverenigingen.

Geregistreerde rechtsgebieden

Wim Hegge heeft zich bij de Nederlandse Orde van Advocaten in het rechtsgebiedenregister voor de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
- Letselschaderecht
- Algemene praktijk (civiel recht)
Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten voor ieder geregistreerd rechtsgebied 10 opleidingspunten te behalen.

Nevenactiviteiten

Wim Hegge heeft de volgende nevenactiviteiten:

 • Vrijwilliger voor de Helpdesk Letselschade van de Whiplash Stichting Nederland.


Hegge Letselschade & Advocatuur B.V.

Hegge Letselschade & Advocatuur B.V. helpt u met specialistische kennis bij het buiten rechte regelen van uw letselschade dan wel het buiten of in rechte oplossen van uw juridisch geschil. Advocaat Hegge houdt van korte lijnen en is dan ook uw rechtstreekse aanspreekpunt.

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van Hegge Letselschade & Advocatuur B.V. (KvK 699.58.793) van toepassing. Aansprakelijkheid is beperkt tot het door de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar uit te keren bedrag te vermeerderen met het eigen risico.

Hegge Letselschade & Advocatuur B.V. ontvangt geen derdengelden en maakt dan ook geen gebruik van een stichting derdengelden.

Hegge Letselschade & Advocatuur B.V. heeft een regeling terzake waarneming indien omstandigheden daartoe zouden noodzaken. In voorkomend geval zal mr. W.Th.G. Hegge dan wel mw. R.J.L.Th.E. Hendriks u met mr. M.C.J. Swart in contact brengen.


 • Letselschade opgelopen? Samen lossen we het op.
 • Kosteloze intake en eerste advies.
 • +31 (0)40 400 28 70
  kantoor@advocaathegge.nl
 • Bel mij terug!