Slide background

U wilt persoonlijke begeleiding van een
gespecialiseerd letselschadeadvocaat?

Advocaat

Uw advocaat

Wim Hegge heeft in 1994 zijn rechtenopleiding aan de Universiteit van Tilburg afgerond.

Na zijn afstuderen is hij als (personen)schadebehandelaar werkzaam geweest bij een internationaal schaderegelingsbureau. In 1999 is hij beëdigd als advocaat. Hij werkte eerder op een middelgroot advocatenkantoor als hoofd van de sectie letselschade- en verzekeringsrecht. Thans oefent hij de advocatenpraktijk uit met zijn kantoor Hegge Letselschade & Advocatuur B.V.

Wim Hegge is verregaand gespecialiseerd in: het aansprakelijkheids-, schadevergoedings- en verzekeringsrecht alsmede incassozaken. In letselschade- en verzekeringsrechtzaken staat hij enkel slachtoffers en verzekerden bij. Dit zowel terzake het verhalen van schade alsook in voorkomend geval bij de arbeidsrechtelijke- en of (sociaal)verzekeringsrechtelijke kwesties.

In 2005 rondde Wim Hegge succesvol de Grotius Opleiding Personenschade af. In 2011 volgde hij de praktijkleergang Ondernemingsrecht.

Wim Hegge is lid van:

 • de Nederlandse Orde van Advoaten (NOvA)
 • de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
 • de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP)
 • de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA)
 • de Vereniging van Incasso en Procesadvocaten (VIA)

De specialisatieverenigingen stellen strenge eisen aan het lidmaatschap, waaronder permanente opleidingsverplichtingen. Wim Hegge is bewust LSA advocaat en hierdoor een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend letselschadespecialist.

Wim Hegge heeft zich bij de Nederlandse Orde van Advocaten in het rechtsgebiedenregister voor de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
- Letselschaderecht
- Algemene praktijk (civiel recht)
Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten voor ieder geregistreerd rechtsgebied 10 opleidingspunten te behalen.


Wim Hegge heeft de volgende nevenwerkzaamheden:

 • Lid van de Kwaliteitscommissie van de ASP
 • Vrijwilliger voor de Helpdesk Letselschade van de Whiplash Stichting Nederland.


Hegge Letselschade & Advocatuur B.V.

Hegge Letselschade & Advocatuur B.V. helpt u met specialistische kennis bij het oplossen van uw juridisch probleem. Advocaat Hegge houdt van korte lijnen en is dan ook uw rechtstreekse aanspreekpunt.

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van Hegge Letselschade & Advocatuur B.V. (KvK 699.58.793) van toepassing. Aansprakelijkheid is beperkt tot het door de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar uit te keren bedrag te vermeerderen met het eigen risico. 

Hegge Letselschade & Advocatuur B.V. heeft een regeling terzake waarneming indien omstandigheden daartoe zouden noodzaken.


 • Letselschade opgelopen? Samen lossen we het op.
 • Kosteloze intake en eerste advies.
 • +31 (0)40 400 28 70
  kantoor@advocaathegge.nl
 • Bel mij terug!